Over FLXBL


Ik ben Ingrid, yoga liefhebber en bedenker van FLXBL yoga. 

Yoga is voor veel mensen de ideale manier om in balans te komen. Zo was dit ook voor mij het geval, na een drukke periode in mijn leven. Dagelijks was ik in de yoga school te vinden, voornamelijk bij de Power- Hot lessen. Wat mij direct opviel waren de vele verschillende matten en handdoeken die ik om me heen zag. Bovendien zag ik dat niemand echt goede grip had en halverwege de les hun matje of handdoek aan de kant legden. Dit stimuleerde mijn creatieve geest hier een oplossing voor te bedenken.

De yogamat moest aan de volgende eigenschappen voldoen:

- maximale grip

- vocht-absorberend

- yogamat en handdoek in één

- wasmachine bestendig

- makkelijk mee te nemen

De FLXBL yogamat kreeg zodoende uiteindelijk zijn vorm. In de yogales, in het park, op het strand, op reis: ik kon niet meer zonder! Mijn wens is om ook jullie de optimale beleving te bieden zodat je het maximale uit je oefeningen kan halen, altijd en overal.

 

FLXBL is niet alleen als anti- slip & hygiënische toplaag voor over de yoga mat van de studio tijdens intensieve yoga, maar ook voor:

♥ Meer comfort en zachtheid tijdens een Yin of Hatha Yoga les.

♥ Op reis: hij is zo licht dat je hem makkelijk mee in je handtas, backpack of koffer kunt nemen. Erg handig in tropische landen zoals Bali, waar de matten van de yoga studio’s niet de meest schone zijn…

♥ In de zomer als buitenmat. Hij is ideaal voor op een zachte ondergrond in het park of op het strand.

♥ Thuis over de yoga mat als kwalitatieve toplaag én omdat de kleur gewoon voor een blij gevoel zorgt!

Wat is FLXBL voor een yoga mat?!

FLXBL is een yoga travel mat en handdoek in één, gemaakt van natuurlijk rubberm. De flexibele, opvouwbare mat past perfect in je tas! Handig wanneer je op reis of onderweg bent naar de yogastudio. Neem de mat mee naar het park of het strand, want door de rubberen onderlaag blijft FLXBL stevig op de grond liggen. Of gebruik de FLXBL yogamat als hygiënische toplaag over een matje van de yogastudio.
Last van zweethandjes? De FLXBL yogamat heeft een vocht absorberende microvezellaag. Dat zorgt voor maximale grip en een veilig gevoel als je in Downward Facing Dog staat. Het maakt FLXBL perfect voor intensieve (Bikram) yoga. Want hoe meer zweetdruppeltjes, hoe meer grip! De FLXBL yogamat is wasmachine proof waardoor je je matje eenvoudig schoon en fris houdt. Zo blijf je genieten van je yogamat én practice.